Wednesday, January 23, 2008

Filme

Pentru inceput voi prezenta un film pe care l-am vazut la festivalul Dakino si care mi-a placut foarte mult: "Life in loops". Filmul este un film cu atitudine in primul rand datorita coloanei sonore a trupei Sofa Surfers. Apoi mi-a dat impresia unei lungi calatorii de unul singur prin marile metropole din lume. Era ca si cum eu as fi stat de vorba cu oameni care munceau in diverse locuri, incercand sa ii inteleg, sa le inteleg durerea. Poate ca e un film social pana la urma. Poate ca e un film despre libertate. Aveti un trailer si putina muzica la urmatorul link:
http://www.lifeinloops.com/

Cand am vazut primul film regizat de el am ramas mut. Imi venea sa rad si sa plang in acelasi timp. Viata nu mai era saraca.
Joao Cesar Monteiro:
http://www.respiro.org/Issue20/TF/razvan_sofroni.htm

Intr-o seara de plictiseala in Constanta am stabilit ca doar prin constanta in gust pot ajunge sa excelez. Mi-am propus sa ma uit pe Tv5 in lipsa de Arte si am fost rasplatit. Un film sensibil despre dragoste intre doi oameni simpli, dans si efemer. O coloana sonora care pur si simplu nu va lasa sa stati jos doamnelor si domnilor
http://www.dailymotion.com/video/x1w2da_le-mari-de-la-coiffeuse-1990_music

"Malta con huevo" un film cu mult umor negru, surprinzator - TIFF- Elvira Popescu

No comments: